Hjälp ditt barn att tala inför andra (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2020-06-29
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Karlsson, Pernilla (red.)
Illustratör/Fotograf
Petra Kostic
Dimensioner
240 x 200 x 15 mm
Vikt
552 g
SAB
E
ISBN
9789179851255
Hjälp ditt barn att tala inför andra (häftad)

Hjälp ditt barn att tala inför andra

Häftad Svenska, 2020-06-29
159
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Som förälder är det inte lätt att veta hur man ska ge råd om att tala inför andra - att hålla tal är en av våra vanligaste rädslor. Hur lägger man upp en lyckad presentation, skapar en röd tråd och ger övertygande argument? Hur använder man sig bäst av digitala verktyg som PowerPoint, och hur lägger man upp en podcast? Och vilka är nycklarna till att bli bekväm och avslappnad i talarstolen?

Den här boken riktar sig speciellt till dig som förälder. Muntligt framförande har en viktig plats i alla ämnen i dagens skola och inte minst i de nationella proven. Men det är inte alltid som eleverna får så mycket undervisning i hur man gör för att lyckas med ett anförande.

Lisa Jerkander är en erfaren gymnasielärare i svenska och spanska. I Hjälp ditt barn att tala inför andra går hon metodiskt igenom allt från retorikens grunder och talskrivande till förberedelser och digitala verktyg. Hon berättar också om talängslan och vad talaren själv kan göra för att komma till rätta med den. Avslutningsvis analyseras två tal, ett av Emil Jensen och ett av Greta Thunberg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjälp ditt barn att tala inför andra
  2. +
  3. Allt vi inte ser : så påverkas du av det osynliga arbetet - hemma och på jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt vi inte ser : så påverkas du av det osynli... av Thor Rutgersson, Ida Östensson (kartonnage).

Köp båda 2 för 354 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lisa Jerkander

  • Hjälp ditt barn med spanska genom hela grundskolan och gymnasiet

    Lisa Jerkander

    Kämpar ditt barn med spanskan? Tycker du att det är svårt att hjälpa till med läxorna? Som förälder är det lätt att känna sig vilsen inför barnens skoluppgifter, inte minst språkläxorna. Vad är egentligen konjunktiv, varför är ordföljen så annorlu...