Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk och sömnproblem (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (177.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Hallén
Utgivningsdatum
2020-05-17
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179851927
Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk och sömnproblem (ljudbok)

Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk och sömnproblem Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-05-17

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Värk, trötthet, håglöshet och magproblem är typiska problem som kan vara tuffa och tärande. Läkaren hittar inget fel. Man får ingen gul lapp med sig hem, eller så får man det, men det är recept på sömnpiller, laxermedel, smärtlindring eller andra piller som dämpar symptom, men som inte löser problemet.
Gnisselzonen hjälper dig att komma till rätta med de problem som sätter käppar i hjulet för din goda hälsa. Första delen av boken är indelad efter olika problemområden. Här får man lära sig om orsaker och samband direkt kopplade till olika problem. I andra delen av boken får man lära sig mer om hur kroppen fungerar ur ett näringsfysiologiskt perspektiv.
Det här är en krashkurs i grundläggande näringsfysiologi som i första hand riktar sig till kvinnor 40+. Det handlar inte bara om att hitta mat som får kroppen i balans utan om livsstil i stort. Gnisselzonen är en bok för alla de som läser tidningars olika tips om vad som är bra för hälsan. Här sätts alla de tipsen i sitt sammanhang och man får den stora bilden. Man får lära sig varför alla de här tipsen faktiskt är bra och hur de fungerar.

Anna Hallén är kostrådgivare och bästsäljande författare av kokböcker inom LCHF. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, har en stor skara följare och medverkar regelbundet i tidningar om mat och hälsa. Gnisselzonen är en helt ny typ av bok för Anna och här får hon visa att hon fullt ut behärskar konsten att förklara ett så komplext ämne som näringsfysiologi på ett lättsamt, målande och fängslande sätt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk och sömnproblem. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt lärorik
    -, 16 november 2020

    Kroppen är i sanning komplicerad men med denna bok har jag blivit lite klokare.

Visa alla 1 recensioner