Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
30 sekunder
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2020-09-15
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Cecilia Falk, Katarina Falk
Medarbetare
O'Shea, Michael (förf.) / Seth, Anil (förf.) / Ward, Jamie (förf.)
Dimensioner
195 x 155 x 14 mm
Vikt
320 g
SAB
Vef,Doe
ISBN
9789179852665
Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut (häftad)

Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut

Häftad Svenska, 2020-09-15
116
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Är det hjärnkemi som styr alla våra handlingar? Tror du att amygdala och hippocampus är märkliga sjöodjur? Kan du förklara varför det inte fungerar att kittla sig själv? De mest spännande resultaten av flera hundra års hjärnforskning presenteras här på ett lättfattligt sätt och ger dig underlag till många intressanta middagssamtal.

Hjärnan på 30 sekunder är det snabbaste sättet att lära sig mer om vad som händer inuti våra huvuden. Ledande experter på området förklarar de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen på en halv minut - utan något annat till hjälp än två sidor, 300 ord och en bild.
Lär dig mer om hur nätverken med över 90 miljarder nervceller samarbetar inom områden som perception, handlingar, kognition och känslor. Utforska sambandet mellan hjärnan och personligheten, och vad hjärnan sysslar med när du sover.
Boken är illustrerad med tankeväckande bilder och innehåller porträtt av neurovetenskapens pionjärer - allt för att stimulera dina små grå celler.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärnan på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande teorierna inom neurovetenskapen, var och en förklarad på en halv minut
  2. +
  3. Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckande vetenskapliga teorierna, var och en förklarad på en halv minut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teorier på 30 sekunder : de 50 mest tankeväckan... av Paul Parsons (häftad).

Köp båda 2 för 245 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »