Träna hemma : effektiva pass på 10, 20 och 30 minuter (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (45.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-14
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179852863

Träna hemma : effektiva pass på 10, 20 och 30 minuter E-bok

(1 röst)
E-bok (PDF),  Svenska, 2021-05-14
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Korta och långa pass du kan göra hemma

Med Träna hemma har den folkkära träningsprofilen Annika Sjöö samlat sina bästa pass som är enkla att följa och anpassade att utföras i hemmet. Annikas mission är att få alla att hitta sin motivation till att träna, och hennes övertygelse är att all träning är bättre än ingen träning. Därför skrev hon en komplett hemmaträningsbok som kan få alla att komma igång och röra på sig!

Tar det emot att gå till gymmet? Räcker tiden inte till? Har du haft ett längre träningsuppehåll? Eller vill du bara få tummen ur? Då är detta träningsboken för dig! Träna hemma är indelad i tre delar: träningspass på 10 minuter, 20 minuter och 30 minuter, så att du själv kan välja vad som passar in i just din vardag. Passen kombinerar både puls och styrka, och kan alltid anpassas efter nivå och dagsform. De enda förkunskaperna som krävs: Att ha en kropp!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjöö

  • Mage rumpa lår : träning som ger resultat

    Annika Sjöö

    Platt mage, snygg rumpa och fasta lår, det är resultatet om du kör den här bokens träningspass. Men varför bara bry sig om ytan? Pulsbaserad styrketräning ger dig också en riktigt stark och användbar kropp, förebygger skador samt hjälper dig a...