En fråga om dagen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2020-10-12
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Annika Meijer
Originaltitel
Q & A a Day: 5-Year Journal
Dimensioner
160 x 110 x 31 mm
Vikt
410 g
SAB
Do
ISBN
9789179853266
En fråga om dagen (inbunden)

En fråga om dagen

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-10-12

Slutsåld

Det här är en mycket speciell femårsdagbok. Varje dag ställer den en fråga som du ska svara på. Samma dag, följande år ställs samma fråga igen, o.s.v. i sammanlagt fem år.

Följ din utveckling utifrån hur dina svar varierar över åren. Undrar du någonsin över hur du hamnade där du är idag? I En fråga om dagen skapar du ett unikt tidsdokument över fem år av ditt liv.

Börja när som helst, bläddra bara fram till dagens datum, fyll i rätt årtal och besvara frågan högst upp på sidan. När du är tillbaka på samma datum igen ett år senare börjar du bara om igen på raderna nedanför.

Med tiden kommer du att se hur dina svar och du själv förändras - eller inte!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En fråga om dagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Roligt men insiktsfullt
  A, 4 april 2022

  Kul att se hur man ändras tyckemässigt under åren. Vissa enstaka frågor lite onödiga men hej, såna kan vi också behöva fundera över då och då. Kräver inga dagliga långa haranger utan vissa är väldigt enkla och snabba, typ om du skulle föredra salt eller sött. Kanske ditt tycke ändras inom 5 år.

 2. Kul idé
  Anna W, 2 februari 2021

  Min dotter köpte den till sin syster. Tyckte det var en kul idé så jag köpte den till mig själv. Kan bli kul att läsa när man fyller på flera år och se vad som ändras och vad som är lika.
  En del frågor kan vara lite underliga, därav 4/5 stjärnor.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annika Meijer