Ketoguiden (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2020-12-28
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Tang, Minh (foto)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789179854218

Ketoguiden

(22 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-12-28
119
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
100 recept och kostplan för 30 dagar.

Den här boken handlar om att må bra och bli sitt friskaste jag på ketogen kost. Att äta ketogent är att gå tillbaka till naturliga produkter och människans ursprungliga föda - kött, fisk, fågel och ovanjordsgrönsaker. Kosten balanserar blodsockret och gör att kroppen bränner fett dygnet runt. Ketogen kost är antiinflammatorisk och har visat sig effektiv i behandling av bland annat demenssjukdomar och diabetes.

Ketoguiden är en hormonsmart bok som presenterar vetenskapliga fakta tillsammans med lättlagade recept. Att äta ketogent handlar om att lära känna sin kropp och börja lyssna på dess signaler.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ketoguiden
 2. +
 3. 21 Day Challenge - Keto

De som köpt den här boken har ofta också köpt 21 Day Challenge - Keto av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 326 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Ketoguiden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En rolig bok
  Connie Tornevall, 9 oktober 2023

  En rolig, kreativ och lättfattlig bok med foton och annorlunda recept. Man blir som barn på julafton. Man vill sätta igång direkt!

 2. Underbar bok med en massa recept
  Ann-Charlotte, 22 september 2021

  Underbar bok med en massa goda recept. Rekommenderas först för alla som nybörjat äta ketokost. Jag rekommenderar även alla andra böcker av Martina Johansson.

 3. Mycket bra recept!
  Christina , 4 augusti 2021

  Recepten är mkt lättlagade med ingredienser man normalt sett har hemma. Mycket bra kapitel om fördelarna med ketogen kost och hur kroppen och hälsan påverkas av kolhydrater. Boken är lättläst och användarvänlig för personer utan erfarenhet av keto-/LCHF-kost.

 4. Konkret med många recept.
  Maria , 8 februari 2021

  Vill man ha mer teori har hon skrivit en till bok. I den här finns dock fler recept. Så de kan nog komplettera varandra.

 5. Suverän bok om man vill förstå keto
  Eva Maria Bengtsson, 2 februari 2021

  En mycket bra och välskriven bok om man vill förstå de fysiologiska mekanismerna bakom en ketogen kost. Många praktiska tips och bra recept. Författaren är oerhört påläst.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Martina Johansson