Örtagården - odla hemma (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2021-03-08
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Kullberg, Lisa (form) / Holzer, Jurek (foto)
Dimensioner
250 x 200 x 17 mm
Vikt
585 g
SAB
Qe
ISBN
9789179856601
Örtagården - odla hemma (inbunden)

Örtagården - odla hemma

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-03-08

Slutsåld

Rosmarin, salvia och timjan. Och så äppelmynta förstås. Och citronverbena och körvel, både den danska och den spanska, som blir så vacker och är så tacksam att odla. Färska kryddörter är direkt oumbärliga för den som gillar att laga mat.

Bland allt som går att odla för ätandets skull är det lättast att lyckas med örter. Vissa trivs utmärkt på en någorlunda solig balkong. Andra planterar vi utomhus i en doftande örtagård inom räckhåll från köket. I den här boken ges handfasta odlingsråd om allt från basilika till ängssyra. Vi får också veta varför örterna är bra för oss och får tips om hur man bäst använder dem i matlagningen.

Agneta Ullenius har skrivit ett antal böcker om växter och trädgårdar och har även i många år skrivit om trädgård i Svenska Dagbladet. Hon leder trädgårdsresor till både England och Österlen där hon numera är bosatt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Örtagården - odla hemma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Present

    Gav den till min man i present och han har oerhörd nytta av den som amatörodlare. Citerar något varje dag ur den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Agneta Ullenius

  • Grönsakslandet - odla hemma

    Agneta Ullenius

    Är det i år du ska göra slag i saken och anlägga ett eget prunkande grönsaksland? Funderar du på att göra något vettigt av balkongen? Att odla egna grönsaker är både ett sätt att få god och giftfri mat och att spara pengar. Och så är det roligt. G...