Nordisk keto (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (10.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-07-30
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179856656
Nordisk keto (e-bok)

Nordisk keto E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2021-07-30
125
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Vad ska man egentligen äta för att må bra? Enligt Bianca är nyckeln till ett hälsosamt liv att äta obearbetad och näringsrik mat, som är bra för kroppen och hjälper den som behöver att gå ner i vikt. Taktiken går ut på att fortsätta att äta riktigt gott och behålla maträtterna man redan älskar - men med en keto-twist.

I bokens faktadel hittar du all information du behöver för att nå dina hälso- och viktmål. Allt från hur kroppen reagerar på olika livsmedel, till praktiska tips på hur du blir av med sötsuget och hur du ska tänka när du går på restaurang. Här finns tydliga listor med vilka livsmedel som är bra att äta och sådana som ska undvikas, fem steg till ett sockerfritt liv, en enkel checklista för viktnedgång och mycket mer.

I bokens receptdel hittar du dagens alla måltider, inklusive dessert. Recepten bygger på vanliga svenska råvaror som du lätt får tag i. Här finns allt från lasagne, köttbullar med mos och korv stroganoff, till ugnsbakad lax, blomkålssoppa, pizza (ja, du får äta pizza), plättar, våfflor och tidernas pannacotta med hallon - allt utan gluten, socker och tillsatser.

Bianca Olsson är 34 år och arbetar med reklam i Oslo, hon är också kvinnan bakom det populära Instagram-kontot Ketolivet. Med hjälp av lågkolhydratkost har Bianca själv gjort en hälso- och viktresa, som hon också delar med sig av i den här boken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nordisk keto. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande
    Monica, Helsingborg , 30 maj 2022

    Enkelt beskrivet, lätt att följa för att vänja sig vid ketoupplägget. Många goda recept. Definitivt en game-changer vad gäller mitt eget kostupplägg. Numera alltid mätt och stabilt blodsocker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bianca Olsson

  • Lyckas med keto : viktnedgång och vägen vidare

    Bianca Olsson

    Den enda dieten som fungerar är den du klarar att hålla, både på kort och lång sikt. I Lyckas med keto visar Bianca Olsson hur man njuter av livet och samtidigt får en långsiktig viktnedgång. Här får du över 100 enkla recept för vardag, fest och f...