Hjälp ditt barn att plugga smart (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2021-07-15
Förlag
Tukan Förlag
Dimensioner
242 x 202 x 17 mm
Vikt
644 g
SAB
Ea
ISBN
9789179856663
Hjälp ditt barn att plugga smart (häftad)

Hjälp ditt barn att plugga smart

(2 röster)
Häftad Svenska, 2021-07-15
177
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Som förälder är det lätt att känna sig vilsen inför barnens skoluppgifter. Ibland går det trögt med studierna, inför proven blir det ofta stressigt och det är svårt att veta vilken studieteknik som är bäst.

I Hjälp ditt barn att plugga smart förklarar Björn Liljeqvist hur man pluggar smart och visar vägen till kvalitetsplugg och goda studievanor. För att få ut maximalt av pluggandet behöver man olika strategier för de olika ämnena och Björn Liljeqvist går bland annat igenom hur man blir bättre på att läsa och skriva samt hur man blir bättre på matte, förståelse och problemlösning. Boken innehåller också tekniker för att komma ihåg väldigt mycket fakta, få kunskapen att sitta och vad man ska tänka på inför prov.

I dagens svenska skola är "resonera kring"-uppgifter och kritiskt tänkande viktigt, men många föräldrar upplever att denna typ av uppgifter är abstrakta och svåra att förstå. I boken visar Björn Liljeqvist hur man bäst hanterar den här typen av uppgifter.

Björn Liljeqvist är både civilingenjör och humanist. Han har mer än tio års erfarenhet av att föreläsa om minnesteknik, speed reading och effektiv inlärning. Han har tidigare skrivit boken Plugga smart och lär dig mer! som varit rekommenderad läsning på flera universitet och högskolor. Björn Liljeqvist blev medlem i Mensa som 15-åring, 2007-2011 var han ordförande för Mensa Sverige, och han var den förste svensk som blev ordförande i Mensa International.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hjälp ditt barn att plugga smart
 2. +
 3. Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik av Björn Liljeqvist (häftad).

Köp båda 2 för 515 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Liljeqvist

 • Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik

  Björn Liljeqvist

  Björn Liljeqvist är civilingenjör och humanist. Han studerade på Göteborgs universitet och Chalmers, där han senare blev en uppskattad föreläsare i datorteknik. Därefter arbetade han som konsult inom inbyggda system och i fyra år var han ordförand...

 • Knäck koden! : utmana din hjärna med kryptogram, chiffer och hemliga meddelanden

  Björn Liljeqvist, Camilla Liljeqvist

  Lös utmanande krypton och chiffer! Att knäcka koder är en konst med gamla anor. I århundraden har slipade hjärnor hållits skarpa med hjälp av chiffer, koder och kluriga kryptogram, långt före nymodigheter som korsord och sudoku. I Knäck koden! fin...