Hjälp ditt barn att plugga smart (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (5.7 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-07-30
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179856670
Hjälp ditt barn att plugga smart (e-bok)

Hjälp ditt barn att plugga smart E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2021-07-30
109
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Som förälder är det lätt att känna sig vilsen inför barnens skoluppgifter. Ibland går det trögt med studierna, inför proven blir det ofta stressigt och det är svårt att veta vilken studieteknik som är bäst.

I Hjälp ditt barn att plugga smart förklarar Björn Liljeqvist hur man pluggar smart och visar vägen till kvalitetsplugg och goda studievanor. För att få ut maximalt av pluggandet behöver man olika strategier för de olika ämnena och Björn Liljeqvist går bland annat igenom hur man blir bättre på att läsa och skriva samt hur man blir bättre på matte, förståelse och problemlösning. Boken innehåller också tekniker för att komma ihåg väldigt mycket fakta, få kunskapen att sitta och vad man ska tänka på inför prov.

I dagens svenska skola är "resonera kring"-uppgifter och kritiskt tänkande viktigt, men många föräldrar upplever att denna typ av uppgifter är abstrakta och svåra att förstå. I boken visar Björn Liljeqvist hur man bäst hanterar den här typen av uppgifter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Liljeqvist

  • Plugga smartare. - Handbok i modern studieteknik

    Björn Liljeqvist

    Björn Liljeqvist är civilingenjör och humanist. Han studerade på Göteborgs universitet och Chalmers, där han senare blev en uppskattad föreläsare i datorteknik. Därefter arbetade han som konsult inom inbyggda system och i fyra år var han ordförand...

  • Knäck koden! : utmana din hjärna med kryptogram, chiffer och hemliga meddelanden

    Björn Liljeqvist, Camilla Liljeqvist

    Lös utmanande krypton och chiffer! Att knäcka koder är en konst med gamla anor. I århundraden har slipade hjärnor hållits skarpa med hjälp av chiffer, koder och kluriga kryptogram, långt före nymodigheter som korsord och sudoku. I Knäck koden! fin...