Handbok i biohacking : lär dig förstå din kropp och nå din fulla potential (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martina Johansson
Utgivningsdatum
2021-09-09
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179857707

Handbok i biohacking : lär dig förstå din kropp och nå din fulla potential Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-09

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Biohacking innebär att se på sin kropp som ett biologiskt system som kan manipuleras. Redskapen är kost, träning, sömn och meditation. Biohacking handlar om att förstå sig själv på djupet och att bli expert på sig själv.

I Handbok i biohacking får du lära dig hur kroppens system hänger ihop och påverkar varandra, och hur du kan utvärdera och praktiskt förbättra din hälsa. Martina Johansson och Mattias Hansson förklarar pedagogiskt och konkret vilka effektiva och vetenskapligt beprövade biohackingmetoder som kan användas för att lösa olika sorters problem, t.ex. trötthet och dålig sömn, oro och nedstämdhet, starkt sötsug, övervikt eller bukfett.

Det är lätt att gå vilse bland alla hälsoråd. Vem ska man lita på? I den här boken får du en kunskapsgrund som hjälper dig att lösa dina problem en gång för alla. Syftet med boken är inte att lindra symptomen, utan att dra upp problemen med rötterna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handbok i biohacking : lär dig förstå din kropp och nå din fulla potential. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Upplysande
    -, 29 januari 2023

    Jag har följt Martina genom åren och nu tycker jag att hon verkligen har levererat kunskap på hög nivå. Fint förklarat hur kropp och själ hänger ihop. Steg för steg tips hur man kan optimera sin kropp. Inga pekpinnar utan ödmjukhet och respekt för alla vi har olika förutsättningar men att med små steg kan välja rätt riktning. Nu ska jag läsa/lyssna på hennes bok om hormoner.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna