Berättelser från häxans stuga (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2021-09-01
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Karlzon, Hanna (form)
Illustratör/Fotograf
Hanna Karlzon
Dimensioner
192 x 25 x 11 mm
Vikt
444 g
SAB
Rd
ISBN
9789179857738

Berättelser från häxans stuga

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-09-01

Slutsåld

Välkommen till häxans stuga!

Vandra in genom grinden och strosa runt bland surrande humlor i den mysiga, lummiga trädgården. Öppna sedan den gnisslande dörren och kliv in i den gamla stugans ombonade värme. Här kan du botanisera bland magiska trolldrycker och böcker, upptäcka förtrollade djur eller bara njuta en stund av det stillsamma livet hos häxan och hennes vänner.

Berättelser från häxans stuga är den tredje målarboken i serien Berättelser från ..., med illustrationer av Hanna Karlzon, en av Sveriges populäraste skapare av målarböcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Berättelser från häxans stuga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  Michèle ACCARIAS (66670 Bages - FRANCE), 19 oktober 2021

  Till alla dem som gillar att färga, här är en bok av utmärkt kvalitet oavsett om det är illustrationerna, mångfalden av karaktärer och ämnen och särskilt papperet som passar alla färgtekniker.

 2. Fantastisk Målarbok
  Terese Sjöberg, 16 september 2021

  Har alla Hanna Karlzons böcker och demma är också helt underbar! Rekomenderar starkt! Väldigt avslappnande och rogivande att måla i och fantasi blandat med Norrlands skogar gör det intressant!

 3. beautiful hardback
  joan mills, 16 september 2021

  Lovely addition to my collection of all Hanna's books they look exceptional in hardback all together ! Hard to choose a favourite

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Hanna Karlzon