Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (122.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ola Lauritzson
Utgivningsdatum
2021-09-04
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179857752

Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-04

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ekonomiskt oberoende! Vem skulle inte vilja vara det? Att ha tillräckligt med pengar för att tacka nej till ett ointressant arbete, att kunna resa när och vart man vill och att bara köpa det man vill ha. Rakt av. Men hur blir man det? Genom spel på lotto, ett arv, jackpot på bostadsmarknaden eller ett extremt välbetalt jobb?

Dessvärre är sådana lyckträffar få förunnade. Men det finns andra vägar att gå och den bästa är: smarta placeringar på aktie-marknaden! Oavsett hur stort kapital du börjar med. I Aktier - 3 steg till ekonomiskt oberoende får du veta hur du med hjälp av börsen skapar en portfölj som kan bli din egen privata sedelpress. Du lär dig hur proffsen jobbar, vilka strategier som funkar bäst och hur du undviker dyrköpta misstag. Du får också veta hur du söker efter kursvinnare med placeringsstrategin The Magic Formula, en metod som visat sig vara framgångsrik för att hitta kvalitetsbolag med låg värdering.

I denna uppdaterade utgåva finns också ett nytt kapitel om hur du ska agera när börsen rasar. Boken innehåller sex olika strategier för att bli en vinnare när det stormar som värst på marknaden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Härlig bok
    Olle B, 25 november 2023

    Duktig kille, bra tips. Lyssnade på några timmar och lärde mig lite grann iallafall

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ola Lauritzson