Ät smart! (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (142.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kristina Andersson
Utgivningsdatum
2022-01-03
Förlag
Tukan Förlag
ISBN
9789179859855
Ät smart! (ljudbok)

Ät smart! Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-03

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Varje dag påverkar du din hälsa när du väljer vad du ska äta. Att vi kan påverka vår hälsa med maten är ett faktum sedan länge, men tyvärr är området fyllt av myter, inte minst när det kommer till vad som är rätt och fel. Vi blir skrämda av hormoner i obalans, låggradiga inflammationer, kemiska ämnen i maten, och vi uppmanas att fokusera på enskilda beståndsdelar för att lösa problemet, stötta olika organ, detoxa kroppen etc. Med denna bok vill Kristina Andersson utifrån ett vetenskapligt perspektiv hjälpa dig att förstå den oerhört fascinerade kraft som finns i maten.

Vad som är smart att äta beror på vem du är och vad du vill uppnå. Lider du av sötsug är det den belönande kraften i maten du ska bemästra. Behöver du gå ner i vikt är det den mättande och tillfredsställande maten du ska ta sikte på. Vill du prestera bättre är det kraften i form av den energi som maten bidrar med samt den muskeluppbyggande effekten som tar dig dit.

Att äta smart är att utnyttja och maximera de krafter som finns i maten. I Ät smart! får du konkreta tips, t.ex. hur du får i dig mer grönsaker och baljväxter, hur du tämjer hunger och sötsug och vad som är smart mat för viktreglering, träningsresultat och hälsa i stort.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kristina Andersson