Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Fakta om
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
33
Utgivningsdatum
2021-08-16
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Tomas Dömstedt
Originaltitel
2. verdenskrig
SAB
uK.54
ISBN
9789179870461
Fakta om andra världskriget (inbunden)

Fakta om andra världskriget

Inbunden Svenska, 2021-08-16
164
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Från 1939 till 1945 var det krig i världen. Kriget startades av Adolf Hitler som ville göra Tyskland till ett stort och mäktigt land. Sverige deltog inte i kriget, men påverkades ändå. Läs mer om andra världskriget i den här boken.

Andra världskriget involverade många länder och påverkade många människor. Kriget fick stora konsekvenser för en hel värld. Nu kan den som vill lära sig mer om andra världskriget göra det i Nypons lättlästa bok Fakta om andra världskriget.

Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare. Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Simon Randel Søndergaard är en dansk författare som har skrivit flera lättlästa faktaböcker. Han har skrivit om allt ifrån vikingar till hur du spelar Fortnite. När han inte skriver böcker arbetar han som journalist.

Boken finns även som e-bok och som digital ljudbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fakta om andra världskriget
  2. +
  3. Andra världskriget : människorna mitt i striden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andra världskriget : människorna mitt i striden av Bengt Fredrikson, Andreas Palmaer (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Simon Randel Søndergaard