Fakta om ormar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fakta om
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2020-08-10
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Tomas Dömstedt
ISBN
9789179870928
Fakta om ormar (e-bok)

Fakta om ormar E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-08-10
129
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det finns ormar i nästan hela världen. De kan leva både vid vatten och i träden. En del ormar kramar ihjäl djuren de jagar. Andra ormar dödar med sitt gift. Här får du läsa mer om dessa spännande djur!

Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.

Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emma Alnor

  • Fakta om hästen

    Emma Alnor

    Det finns många hästar i Sverige. Några är bra på att hoppa, andra kan springa fort. Boken beskriver kortfattat vad hästar kan, hur de lever och mycket annat. Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna. Med lite text m...