Minifakta om sköldpaddor (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Minifakta om
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2020-08-10
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Ann-Charlotte Ekensten
ISBN
9789179871024

Minifakta om sköldpaddor E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-08-10
109
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vet du varför sköldpaddor gömmer sig i sitt skal? Det får du veta om du läser den här boken! Du får också veta hur gammal en sköldpadda kan bli, var de lägger sina ägg och vilka som är deras fiender.

Nypons extra lätta faktaböcker framtagna för de allra mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare. Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sigurd Toftdahl Terkelsen

  • Fakta om planeterna

    Sigurd Toftdahl Terkelsen

    Det finns åtta planeter i vårt solsystem. Venus är varmast, Jupiter är störst. Men bara på en av planeterna finns det liv: Jorden. I den här faktaboken får vi veta mer om alla planeterna i vårt solsystem. Fakta om ... är en serie lättlästa faktabö...

  • Minifakta om schack

    Sigurd Toftdahl Terkelsen

    Den här boken är perfekt för alla som är nyfikna på schack. Vi får lära oss vad de olika schackpjäserna heter och hur de flyttas på brädet. Vi får också veta vad "schack matt" egentligen betyder! En serie extra lätta faktaböcker framtagn...