Koll på AI (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (11.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Koll på
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2020-08-10
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Ann-Charlotte Ekensten
ISBN
9789179871178

Koll på AI E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-08-10
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Datorer med artificiell intelligens, AI, är tränade att härma människors sätt att lära sig saker och ta beslut. AI har utvecklats för att det kan hjälpa oss att hitta sjukdomar, stötta soldater i krig, hjälpa oss i vardagen och mycket annat praktiskt eller roligt. Men AI-system kan vara farliga om de används på fel sätt. En del tror att vi redan år 2045 har skapat en dator som är lika smart som alla mänskliga hjärnor tillsammans. Det kan låta skrämmande.

Faktaserien "Koll på" ger utrymme för lite längre och mer djupgående fakta. Böckerna är rikligt illustrerade i färg och svartvitt. Svåra ord förklaras i marginalen, faktarutor ger extra och roliga fakta. Böckerna har innehållsförteckning och register. De här böckerna är lämpliga att använda både i undervisning, som bredvidläsning i skolan och för dem som gärna läser lättlästa faktaböcker. Serien är framtagen för högstadiet men passar också väl för äldre läsare, liksom för de läsare som vill ta steget från böckerna i serien "Fakta om ..." till en lite större utmaning

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »