Fakta om fortnite? (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (5.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fakta om
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Måns Westling
Utgivningsdatum
2020-09-23
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Ann-Charlotte Ekensten
ISBN
9789179871680
Fakta om fortnite? (ljudbok)

Fakta om fortnite? (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-23
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mer än 200 miljoner personer i världen spelar Fortnite. Spelet är allra mest populärt bland barn och unga. Gillar du att spela? Eller är du sugen på att börja? I den här boken finns en massa kul fakta om spelet. Du får lära dig reglerna och du får en massa bra tips. Du kan även läsa om figurer och danser.

Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.

Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Simon Randel Søndergaard

  • Fakta om matsvinn

    Simon Randel Søndergaard

    Visste du att en tredjedel av all mat i världen inte äts upp? Den hamnar i stället i soporna. Det kallas för matsvinn, och det är dåligt för både plånboken och klimatet. I den här boken kan du läsa om vad du kan göra för att minska matsvinnet! Nyp...

  • Fakta om vikingar

    Simon Randel Søndergaard

    Vikingarna levde för mer än tusen år sedan, ändå är intresset för dem fortfarande stort. Många vet att de åkte ut i världen och slogs. Men de byggde också skepp, bedrev handel och levde som bönder. Den här boken berättar om hur de erövrade andra l...