Fakta om fotboll (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fakta om
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2021-01-11
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179872229

Fakta om fotboll E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-01-11
139
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fotboll är världens mest populära sport. I den här boken kan man läsa om regler, matcher och olika roller på plan. Man får också veta vilka lag som har vunnit flest allsvenska guld, och vilka länder som har vunnit flest VM.

Detta är ännu en faktaspäckad bok signerad Tomas Dömstedt. Han har skrivit många faktaböcker om så skilda ämnen som Tim Bergling/Avicii, Martin Luther King och fotbolls-EM för herrar! Och fotboll ligger honom varmast om hjärtat.

Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för läsovana barn och ungdomar. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare. Gemensamt är också att de har en innehållsförteckning och ibland förekommer mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tomas Dömstedt