Noas bok (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (12.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bara vara vänner (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Jakob Stefansson
Utgivningsdatum
2021-03-13
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179872885

Noas bok Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-03-13
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Noas band har en spelning och de övar mycket. När Vera dyker upp på en repetition blir allt svårt för Noa; han kan inte stå emot. Vera är gränslös och får Noa att hänga med på sådant han egentligen inte gillar. Till slut drar han sig undan henne, och berättar för Hakim vad som hänt. Tillsammans bestämmer de sig för att hjälpa Vera.

I den andra boken i serien om Noa och Hakim har pojkarna gått i sjuan ett tag och de börjar känna sig hemma på den nya skolan. Men så utmanas deras vänskap av stökiga Vera igen. Men kanske är inte Veras liv så lätt som de tror?

I serien Bara vara vänner har Pernilla Gesén skapat en spännande och inkännande serie om kärlek och vänskap. Precis som vanligt i Pernillas böcker finns här känslor så att det räcker och blir över. Ny vänskap och spirande kärlek varvas med besvikelse och ilska. Pernilla Gesén har på sina snart tjugo år som författare skrivit över 50 böcker. Med bland annat sina serier om Alva, Jenna och Kompisböckerna har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna. Hon gör ofta författarbesök i skolor och på bibliotek, och hennes böcker är alltid med på bibliotekens topplistor över de mest utlånade.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Gesén