Erik och hans monster (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (6.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Erik den vilde
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Joakim Sædén
Utgivningsdatum
2021-03-08
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Jonas Anderson
ISBN
9789179873233

Erik och hans monster Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-03-08
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den här boken handlar om Erik och några dagar i hans liv. Det är dagar fulla av skräck och hemska monster. En bok bara för den som törs ... Vad sägs om ett spöke när man är ensam hemma, eller en zombie ute i trädgården? Det kan också vara en otäck skräckfilm på bio, eller ett monster under sängen.

Böckerna om Erik är enormt populära. De berättar om allt han råkar ut för, både hemma och i skolan, och det är inte lite. Varje dag är Erik med om något nytt, roligt eller spännande.

I denna bok finns fyra tidigare utgivna Erik-böcker samlade.

Författaren Torsten Bengtsson är välkänd för sina lättlästa böcker. Han är ofta ute och pratar om dem på skolorna. Då får han alltid frågan "När kommer nästa bok om Erik?" Hans första bok kom ut år 2002. Sedan dess har han gett ut nästan 70 böcker, både skönlitterära och faktaböcker.

Illustratören Jonas Anderson är en populär serietecknare. Det är många monster och spöken i Jonas bilder, något som hängt med sedan barndomen då hans intresse för monster väcktes. Hans debutbok som han både skrev och illustrerade, handlar om klassiska monster i filmer.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Torsten Bengtsson