Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mytiska väsen
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2022-01-11
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Birgitta Melén
Originaltitel
Zombies
Dimensioner
20 x 196 x 139 mm
Vikt
220 g
SAB
uMzd
ISBN
9789179874117

Zombier

Inbunden,  Svenska, 2022-01-11
189
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  141
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  89
Visa alla 2 format & utgåvor
Mytiska väsen - Zombier berättar kortfattat om zombier ur ett mytiskt och historiskt perspektiv med exempel på berättelser och skrönor från olika delar av världen och olika tider. Med en kortfattad text i samspel med kusliga och suggestiva bilder lockar boken till läsning. Nutida skildringar av zombier från moderna filmer och tv-serier lägger grunden för bildspråket och zombiebeskrivningarna.

Boken finns även som e-bok och ljudbok.

Mytiska väsen - Zombier ingår i Nypons faktabokserie Mytiska väsen. Att utöver att se zombier i filmer, tv-serier och dataspel också läsa en bok om zombier med förankring i äldre tider, kan för den unga läsaren ge en bättre förståelse för varifrån myter kommer och varför de sprids vidare. Kunskapen gör eleverna bättre rustade att förstå de berättelser de möter i skolan och i andra sammanhang.

Nypons lättlästa faktaböcker är framtagna för de mest läsovana eleverna med lite text men mycket bilder. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.

Gemensamt för böckerna i serien är också att de har en innehållsförteckning och ibland mycket enkla diagram, som i en traditionell faktabok. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning. Författaren Bradley Cole har skrivit flera lättlästa böcker för barn.

Mytiska väsen - Häxor är en lättläst, saklig bok med utmärkt bildmaterial, som lär 9-12-åringar om häxornas historia i Europa.

Eva Bjärlund, BTJ

Mytiska väsen - Vampyrer är en läsvärd, saklig, lättläst bok - utmärkt för läsovana ungdomar om folktrons blodsugande varelser

Eva Bjärlund, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Zombier
 2. +
 3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bradley Cole