Bodil badar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Bodil och Tofu (del 7)
Läsålder
6-9 år
Utgivningsdatum
2021-08-16
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Maria Borgelöv
ISBN
9789179874971

Bodil badar E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-08-16
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Solen skiner och Bodil är ute och går med Tofu. Hon svettas. Åh, vad det vore skönt med ett dopp! De går till utebadet, där det finns ett hopptorn med flera höjder. Bodil hoppar från ettan. Det känns härligt! Om jag vågar hoppa från ettan ... då vågar jag nog hoppa från trean också, tänker Bodil och börjar klättra uppför stegen ...

Bodil badar är en tokig historia som på ett underfundigt sätt vidgar vår syn på vad det innebär att våga. Som vanligt vänder Bodil upp och ner på vårt invanda sätt att se på saker - och vi får oss ett gott skratt på kuppen!

Sagt om Bodil bakar:

"På vart och ett av de sex uppslagen finns ca tio meningar och en rolig helsidesillustration i serietecknarstil av Maria Borgelöv. Författaren Mårten Melins berättelse har en mycket bred målgrupp: den passar bl.a. för nybörjarläsare, SFI-elever/svenskstudenter och ungdomar/vuxna med lässvårigheter eller funktionsnedsättning."

Mia Mårtensson, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mårten Melin