Dani dömer straff (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (29.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Dani dömer (del 2)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Lo Tamborini
Utgivningsdatum
2022-02-28
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179875442

Dani dömer straff Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-02-28
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En ny utmaning för Dani!

Dani dömer är en serie om fotboll, men också en berättelse om att kämpa för att bli bättre och göra rätt. Serien handlar om Dani som älskar fotboll. Utanför plan är hon tyst och försiktig, men på plan är hon tuff. Så tuff att hon ofta hamnar i bråk med domaren. Nu är hon avstängd från matchspel och istället inleder hon en karriär som domare.

Dani älskar att spela fotboll! Mot all förmodan gillar hon också domarkursen hon går, och hon pluggar flitigt inför domarprovet. På helgen dömer hon en match mellan pojkar 8 år. Båda lagens tränare tycker att hon gör ett bra jobb. När domaren som ska döma nästa match, den mellan Danis lag och Assyriska, inte dyker upp föreslår tränarna att Dani ska döma. Döma sitt eget lag, hur ska det gå? Kan hon döma rättvist?

Sagt om Dani dömer:

"Det är en mycket bra, annorlunda och kul vinkel på ämnet fotboll som Jesper Tillberg valt i denna lättlästa bok. /.../ Dani dömer har själ och hjärta, och är en lättläst bok för fotbollsintresserade unga som verkligen "väcker lust att läsa"."

Staffan Wennerlund, BTJ

Jesper Tillberg har skrivit mer än 20 böcker för barn och unga, thrillers med övernaturliga inslag, magisk realism och fantasy. Men han är mest känd för sina fotbollsböcker som lockar de som älskar fotboll men som tror att de inte gillar att läsa.

I serien om Dani lyfter han fram en viktig men ibland förbisedd roll på fotbollsplanen - domaren.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jesper Tillberg