Fakta om spindlar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Fakta om
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2022-02-01
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Översättare
Åsa Oxenmyr
ISBN
9789179875824

Fakta om spindlar E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-02-01
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det finns mer än 40 000 spindelarter i hela världen. De minsta är så små att man nästan inte kan se dem. De största kan bli lika stora som handen på en vuxen person. I den här boken kan du läsa fakta om hur spindeln ser ut, vad den äter, hur den spinner sitt nät och mycket mer.

Fakta om ... är en serie lätta faktaböcker framtagna för de mest läsovana. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare. Som i en traditionell faktabok innehåller böckerna i serien också en innehållsförteckning, några registerord och ibland mycket enkla diagram. Färg och form är speciellt framtaget för att locka till vidare läsning.

Henrik Enemark är en dansk översättare, författare och konsthistoriker, bosatt i Århus. Förutom artiklar om populärkulturella fenomen och fotokonst har han också skrivit ett flertal lättlästa faktaböcker för barn.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Enemark