Kampen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
De magiska stavarna (del 3)
Läsålder
12-15 år
Utgivningsdatum
2022-02-02
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179876210

Kampen E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-02-02
149
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mörkerhäxornas ledare Gabriel har tagit båda de magiska stavarna och hotar att förstöra världen. Det är bara Ellen som kan stoppa honom!

Men i jakten på stavarna finner Ellen också sanningen om sig själv. Hon förstår vilken kraft hon har, och vilken makt den ger. I den slutliga kampen möts mörker och ljus och Ellen måste göra det rätta...

"Temamässigt snuddar boken vid både frågor om ont och gott och vad makt gör med människor (...) Det är både spännande och gripande läsning."

Fia Idegård, BTJ, om första delen i serien De magiska stavarna

"Teman som gott och ont, att välja och ta konsekvenserna av sitt val, familj och tillhörighet tangeras i boken. Det är medryckande och spännande läsning"

Fia Idegård, BTJ, om andra delen i serien, De magiska stavarna - Mörkrets kraft

Elin Säfström gjorde en uppmärksammad debut 2016 med den första delen i en urban fantasytrilogi för ungdomar. Hon är programmerare till yrket, men har ett stort språkintresse och hon har studerat många olika språk. Hon bor i Stockholm med man och barn.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elin Säfström