Taco och monster på promenad (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (5.6 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Jabok Stefansson
Utgivningsdatum
2022-09-19
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Emma Vulkan
ISBN
9789179878238

Taco och monster på promenad Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-09-19
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Taco är en gruffare, från en annan planet. Han har beamats till jorden för att undersöka planeten och dess märkliga invånare. Här bor han hos familjen Sten och det är de som gett honom namnet Taco, efter sin favoritmat.

Varje dag skickar Taco rapporter till sin planet om alla tokiga saker som händer i familjen. Som när Johan har satt ett rep runt Doris hals. Han säger att de ska på hundpromenad. Men är det verkligen sant. Det är väl bara monster som behöver bindas? När Johan ber Taco hålla i repet går allt snett! Doris får upp ett spår, sliter sig loss och snart är hon borta. Taco blir orolig och följer efter henne. Men vart är hon på väg? Vems spår är det hon följer?

Berättelserna om Taco är korta och genomillustrerade, och lockar till vidare läsning.

Pernilla Gesén har på sina snart tjugo år som författare skrivit över 50 böcker. Med bland annat sina serier om Alva, Jenna och Kompisböckerna har hon etablerat sig som en av de mest populära svenska barnboksförfattarna.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Gesén