Elara och isfolket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (27.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Elara
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Louise Löwenberg
Utgivningsdatum
2022-12-14
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Katarina Vintrafors
ISBN
9789179878542

Elara och isfolket Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-12-14
99
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Elara och isfolket är den andra boken i serien om utomjordingen Elara som nödlandar på jorden.

Ester, Matti och Elara ser ett stort rymdskepp sväva över dem. Nej, det är isfolket från Kerak! Hur vet de att Elara är här? Syskonen och Elara ser hur en liten snöbollsliknande farkost lämnar det stora skeppet. Den flyger mot den plats där de har gömt Okulis, Elaras rymdskepp. De måste snabbt ta sig dit. Men hur ska de kunna göra det utan att bli upptäckta av Månssons spionkor? Och hur skyddar man sig mot vapen som skjuter istappar?

Beppe Singer är välkänd programledare, producent, författare och föreläsare. Bland annat har han varit programledare för Det Stora Experimentet som vann Kristallen 2017 för Årets bästa barn- och ungdomsprogram, och har också fått pris som Årets folkbildare 2011 för teveprogrammet Hjärnkontoret. Han är författare till bokserien Beppe testar.

Illustrationerna är gjorda av Katarina Vintrafors. Hon har illustrerat mer än 50 barn- och ungdomsböcker, men är även konstnär och designer.

Sagt om Elara och den stora kraschen:

Här finns inslag av både humor och sci-fi. /.../ En spännande och fantasifull berättelse om möten, olikhet och förståelse för att vi kan vara annorlunda.

Gunilla Essén, BTJ

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Beppe Singer