Fakta om magen och tarmarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (14.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fakta om
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Sara Losten
Utgivningsdatum
2023-02-06
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
ISBN
9789179879204

Fakta om magen och tarmarna Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-02-06
39
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Navelsträng, magmun och tarmludd. Vad betyder egentligen dessa ord och vad gör de i kroppen? Varför fiser och rapar människor? Och vad gör egentligen blindtarmen? Alla dessa frågor får svar i Fakta om mage och tarmar. Eva Susso tar med läsaren på en hisnande färd genom människans matsmältningssystem.

Ny kunskap är alltid värdefull, och kunskap om kroppen kan vara rent livsviktig. Förutom fakta om matens väg genom matsmältningssystemet, får läsaren också veta varför magen kurrar, vilken mat som får fisar att lukta extra illa och vad man kan göra för att magen ska må så bra som möjligt.

Eva Susso är författaren som, förutom att ha suttit i Svenska barnboksakademin, har skrivit ett flertal böcker och även arbetat med läs- och skrivfrämjande aktiviteter på olika bibliotek.

Nypons lättlästa faktaböcker vänder sig till ovana läsare. Med lite text men mycket bilder uppmuntrar böckerna till läsning. Tack vare den lättillgängliga formen, det enkla språket och de intressanta ämnena väcker böckerna läslust hos såväl yngre som äldre läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Susso