Läskiga huset Hissen
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Serie
Läskiga huset (del 6)
Läsålder
9-12 år
Utgivningsdatum
2023-01-24
Upplaga
1
Förlag
Nypon förlag
Illustratör/Fotograf
Stina Hjelm
SAB
Hcg
ISBN
9789179879518

Läskiga huset Hissen

Övrigt,  Svenska, 2023-01-24
139
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
En dag när Jina åker hiss stannar den mellan två våningar. Då hör hon ett ljud. Det låter som ett barn som gråter, alldeles intill. Men hissen var ju tom när Jina klev in ... Plötsligt dyker en blek och sorgsen liten pojke upp bredvid henne. Vem är pojken, och hur kan Jina hjälpa honom att få ro?
Läskiga huset är en spännande och lite kuslig serie av Mårten Melin, som är expert på att väcka läslust hos barn och unga. Stina Hjelms teckningar i seriestil fångar effektfullt den skräckfyllda mystiken som dyker upp mitt i vardagen.
I del 6 möter Jina en spöklik pojke i hissen till sitt hus. Han har gammaldags kläder, och gråter högt. Varför är han så ledsen, och hur kan han få ro?

Om Läskiga huset - Soprummet:
En briljant historia om vampyrer i vardagsverkligheten. (...) En riktigt spännande och bra bok för nybörjarläsaren med härliga bilder. Soprummet kan läsas fristående, men tillsammans skapar berättelserna i serien om det läskiga huset en helhet. Kanske ett hus som man skulle vilja flytta in i ... eller inte. Helhetsbetyg 5 av 5.
Agneta Warheim, BTJ-häfte nr 19/22
Visa hela texten

Kundrecensioner

Fler böcker av Mårten Melin