Bedragen: En sann historia om verklig ondska (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2020-08-03
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179950392
Bedragen: En sann historia om verklig ondska (ljudbok)

Bedragen: En sann historia om verklig ondska (ljudbok)

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-08-03

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Sarah Harris är en normal, glad och populär liten flicka. Men när hon är sex år blir hennes liv till ett helvete - hon faller offer för en ett och ett halvt år lång hatkampanj. Inom kort blir hon avstängd från skolan, skild från sina vänner och fullständigt förvirrad och skräckslagen. Hennes lyckliga barndom är förstörd för alltid.
Sarahs underliga beteende blir till en mardröm för hen-nes mamma, Lyndsey. Hennes lilla flicka, dottern hon älskar så mycket, verkar ha förvandlats över en natt, och gör saker otänkbara för en sexåring, saker som gör Lyndsey rädd för sitt eget barn. Hon stjäl rakblad. Försöker förgifta sina vän-ner. Anklagar sina föräldrar för sexuellt utnyttjande.
Snart är Lyndseys äktenskap på väg att kollapsa, de soci-ala myndigheterna blandas in, och plötsligt kämpar Lyndsey både för att hålla ihop sin familj och för att rädda sin dot-ters mentala hälsa.
Den enda som står vid Lyndseys sida är Tanya, hennes vän sedan fjorton år, den enda hon kan vända sig till. Men så får Lyndsey ett telefonsamtal och den hemska sanning- en avslöjas: Sarah är oskyldig, och Lyndsey är offer för det mest kränkande svek man kan tänka sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna