Brännmärkt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (225.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jens Hultén
Utgivningsdatum
2020-11-17
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179951184
Brännmärkt (ljudbok)

Brännmärkt (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-11-17

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Brännmärkt" (del 1) och "Rättslös" (del 2) är dokumentärromaner baserade på Peter Rätz liv. Peter Rätz arbetade i nio år med att infiltrera Brödraskapet, Bandidos och Hells Angels.

Peter har ett hemligt förflutet som infiltratör för svenska polisen, ett liv han försöker lämna bakom sig genom att bygga och driva hotell i Norge. Samtidigt befinner sig Sven Lilja, polis och Peters gamla hanterare, i Stockholm. Jobbet går inte längre som Sven vill och han saknar tiden då Peter arbetade för honom. När Sven får höra att den svenska Bandidos presidenten, Tony Weiner, är intresserad av Peter försöker Sven förgäves övertala honom att komma tillbaka.

Men livet i Norge tar en dramatisk vändning och Peter ser till slut ingen annan utväg än att börja som infiltratör igen. Han blir snart medlem i Bandidos med hemliga instruktioner från polisen att söndra klubben inifrån.

Än mer spänt blir läget när Peter får reda på att Kemerovo, en gren ur den rysk estniska maffian, håller på att etablera sig i Sverige där de med Bandidos hjälp vill bygga upp ett imperium av knarkhandel och trafficking. Peter står plötsligt inför sitt livs största uppdrag: Att infiltrera den ryska maffian.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Brännmärkt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Vem är kriminell??
    -, 24 november 2020

    Gillar den! Läst mycket om Peter och denna var bra för det är en bok, historia som får en tänka som vanligt

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna