Kolonin (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (398.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kolonin (del 1)
Inläsare
Sofia Berntson
Utgivningsdatum
2022-01-31
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179952020

Kolonin Ljudbok

(14 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-01-31

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Farsotens härjningar har lämnat stora delar av landet öde. När Henrik och hans tonårige son tvingas bege sig ut på den långa vägen till Stockholm möter de få människor, men desto fler faror. Och värst är det när mörkret sänker sig, när man när som helst kan möta någon av de smittade - och själv bli en av dem.

På en obefolkad liten ö utanför Lidingö har Lisa funnit tryggheten, på säkert avstånd från både fastlandet och de smittade. Hon bjuder in fler att göra henne sällskap, men i skapandet av ett nytt samhälle blir hon snart varse att de största farorna inte är de som lurar i mörkret.

"Kolonin" är en fascinerande bladvändarroman om människor som kämpar för att överleva i en värld där mänskligheten gått förlorad, i ruinerna av det Stockholm som en gång var, bland religiösa sekter och nybildade diktaturer.

Boken är Felix Åbergs debutroman och första delen i en serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kolonin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg. 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 10 februari 2022

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Boken Kolonin är författaren Felix Åbergs debutroman. Den är en dystopisk framtidsroman om ett Sverige efter en farsot, och man får följa några personer i olika kapitel, vars öden sen flätas samman. Jag tycker att boken absolut var läsvärd. Den är tydligen första delen i en planerad serie, och jag läser gärna en fortsättning på den här boken. Kan rekommendera boken till alla som tycker om denna typ av böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Felix Åberg