Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (16.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-02-22
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179953300
Frank Andersson ? Sanningen om lögnerna (e-bok)

Frank Andersson ? Sanningen om lögnerna E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-02-22

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Frank Andersson var en av Sveriges mest färgstarka idrottspersonligheter genom tiderna. Det som dominerat rubrikerna är inte mästerskap och medaljer, utan bilar och bärs, kvinnor och kokain, fattigdom och fåfänga.

Men hur mycket av det som har sagts i media är egentligen sant? Vem var personen bakom alla skriverier? Och hur var det där med att "kuken ska ha sitt"?

Följ med en ganska vilsen kille från en rörig uppväxt i Trollhättan till tävlingar bakom järnridån och efterfest i Los Angeles. Det blir en vild resa med etapper i såväl Porsche och Ferrari som Jaguar och Mercedes. Här är sanningen om lögnerna. Eller som brottningsmästaren själv sa: Let's be Frank!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Frank Andersson ? Sanningen om lögnerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Frank var en stor idrottsman!
    Conny B, 3 juni 2021

    Jag sträckläste den nästan, har alltid tyckt om Frank och hans stil. Har också jobbat med hans bröder som jag också gillar! Boken är värd att läsas för att få lite förståelse för Frank och hans bravader!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna