Selliläppää vankilasta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (134.7 MB)
Språk
Finska
Serie
Vankien tositarinat (del 5)
Inläsare
Jari Nissinen
Utgivningsdatum
2021-02-17
Förlag
Lind & Co
ISBN
9789179954420

Selliläppää vankilasta Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2021-02-17
169
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Janne Raninen on istunut elinkautista tuomiota 23 vuotta niin Ruotsin kuin Suomenkin vankiloissa. Selliläppää vankilasta on kokoelma Ranisen muistoista Suomen vankiloista eri vuosikymmeniltä. Kertomuksia on koottu niin Katajanokan, Sukevan kuin Riihimäen selliosastoilta.

Kaikki mikä tapahtuu kiven sisässä ei todellakaan aina sinne jää. Janne Ranisen Selliläppää vankilasta avaa pilke silmäkulmassa kirjoitetun näköalan suomalaiseen vankilamaailmaan.

Kirjassa kerrotaan, kuinka vangit järjestävät källejä kohtalotovereilleen, miten linnassa harrastetaan seksiä tai millä keinoin voi onnistua hankkimaan tyttöystävän vapauden kaihoa lievittämään.

Raninen muistelee, kuinka Sörkan vankilassa viritetystä pontikkatehtaasta tiputettiin pontikkaa ja miten sinne järjestettiin jalojuomia yksityisiin bileisiin. Sekin selviää, mitä onnekasta tapahtui sotarikolliselle Kylmäkosken vankilassa.

Monipuolisessa tarinakokoelmassa paljastetaan myös, kuinka vangit onnistuvat vartijoiden ainaisen valvovan silmän välttäessä keksimään salakuljetetuille tavaroilleen piilopaikkoja.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Janne Raninen