Skilsmässobarn- och sedan? : hur blir livet för den som i barndomen eller tonåren upplever sina föräldrars skilsmässa? (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2000-01-01
Upplaga
1
Förlag
Marcus förlag
Dimensioner
205 x 125 x 15 mm
Vikt
280 g
SAB
Dof,Oac
ISBN
9789179992361

Skilsmässobarn- och sedan? : hur blir livet för den som i barndomen eller tonåren upplever sina föräldrars skilsmässa?

Storpocket,  Svenska, 2000-01-01
164
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det är vanligt att föräldrar separerar. För barn är skilsmässan ofta en svår upplevelse. Hur mycket av de de upplevt formar deras syn på framtida familj. Ca 50 000 barn blir skilsmässobarn varje år. Vad händer sedan? Vad har hänt med oss som blev skilsmässobarn för några eller många år sedan? Boken ger exempel på livet efter skilsmässan. I ett antal berättelser får du följa skilsmässobarn vidare i livet. Jocke och Moa har livet framför sig. Marcus, Hans och Viveca håller på att bilda familjer. Hur påverkas deras liv att det de upplevt? Boken som också innehåller historik och analyser, har skrivits som en hjälp till den som själv är skilsmässobarn och som en uppmuntran och utmaning till alla som möter människor vars föräldrar separerat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skilsmässobarn- och sedan? : hur blir livet för den som i barndomen eller tonåren upplever sina föräldrars skilsmässa?
  2. +
  3. I samma flod : Putins krig mot kvinnorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt I samma flod : Putins krig mot kvinnorna av Sofi Oksanen (inbunden).

Köp båda 2 för 403 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gudrun Dalid

Övrig information

Ca 50.000 barn blir skilsmässobarn varje år. Vad händer sedan?
Vad har hänt med oss som blev skilsmässobarn för några eller många år sedan?
Boken ger exempel på livet efter skilsmässan. I ett antal berättelser får du följa skilsmässobarn vidare i livet. Jocke och Moa har livet framför sig. Marcus, Hans och Viveca håller på att bilda familjer. Hur påverkas deras liv att det de upplevt?
Boken som också innehåller historik och analyser, har skrivits som en hjälp till den som själv är skilsmässobarn och som en uppmuntran och utmaning till alla som möter människor vars föräldrar separerat.