Förhandlaren (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
O'Malley-Serien (del 1)
Antal sidor
341
Utgivningsdatum
2004-09-01
Upplaga
1
Förlag
Marcus förlag
Översättare
Karin Bengtsson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Negotiator
Dimensioner
210 x 130 x 30 mm
Vikt
460 g
SAB
Hce
ISBN
9789179994617
Förhandlaren (kartonnage)

Förhandlaren

Kartonnage Svenska, 2004-09-01
49
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
ETT MISSLYCKANDE ÄR INGET ALTERNATIV...
FBI-agenten Dave Richman har beskyddat folk i hela sitt liv, ordet misslyckande ingår inte i hans ordförråd. Han tänker hitta ett sätt att skydda Kate, även om hon är fast besluten att göra det svårt för honom.

ETT MISSLYCKANDE INNEBÄR ATT NÅGON DÖR...

Kate O''Malleys specialitet är gisslansituationer - att desarmera mänskliga, tidsinställda bomber innan de exploderar. Hon går rakt in i kritiska lägen om så krävs för att lösa en situation. Hon har lärt sig att låta andra se det hon vill att de ska se. Hon har lärt sig att förlita sig på sig själv. Bara sig själv. Människor dör om hon misslyckas.

NÅGON VILL ATT DE ABSOLUT SKA MISSLYCKAS...
Kate utgör en måltavla. Någon har skickat svarta rosor till henne - kanske samma person som nyss sprängt ett flygplan i luften - och lagt skulden på Kate. Så får utredningen upp det namn som Kate hade hoppats att aldrig behöva höra igen - och hon ställs inför chockerande bevis för att attentatsmannen kanske är någon hon känner. Nu måste hon avgöra om Dave och den Gud som han så obetingat litar på är den han antas vara. Och Dave är på väg att upptäcka att det är en sak att älska en gisslanförhandlare, en helt annan sak att skydda henne....

Den prisbelönte romanförfattaren Dee Henderson bor i Illinois, USA. Hon skriver såväl skönlitteratur som andra texter. Förhandlaren som nu finns på svenska är en av de mest lästa romanerna i USA idag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förhandlaren
  2. +
  3. 5 ingredienser : snabb och enkel mat

De som köpt den här boken har ofta också köpt 5 ingredienser : snabb och enkel mat av Jamie Oliver (inbunden).

Köp båda 2 för 267 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dee Henderson

Bloggat om Förhandlaren

Övrig information

FBI-agenten Dave Richman har beskyddat folk i hela sitt liv, ordet misslyckande ingår inte i hans ordförråd. Han tänker hitta ett sätt att skydda Kate, även om hon är fast besluten att göra det svårt för honom.

ETT MISSLYCKANDE INNEBÄR ATT NÅGON DÖR...

Kate O'Malleys specialitet är gisslansituationer - att desarmera mänskliga, tidsinställda bomber innan de exploderar. Hon går rakt in i kritiska lägen om så krävs för att lösa en situation. Hon har lärt sig att låta andra se det hon vill att de ska se. Hon har lärt sig att förlita sig på sig själv, bara sig själv. Människor dör om hon misslyckas.

NÅGON VILL ATT DE ABSOLUT SKA MISSLYCKAS...

Kate utgör en måltavla. Någon har skickat svarta rosor till henne - kanske samma person som nyss sprängt ett flygplan i luften - och lagt skulden på Kate. Så får utredningen upp det namn som Kate hade hoppats att aldrig behöva höra igen och hon ställs inför chockerande bevis för att attentatsmannen kanske är någon hon känner. Nu måste hon avgöra om Dave och den Gud han så obetingat litar på är den han antas vara. Och Dave är på väg att upptäcka att det är en sak att älska en gisslanförhandlare, en helt annan sak att skydda henne...