Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2011-01-01
Upplaga
1
Förlag
Marcus förlag
Dimensioner
205 x 155 x 40 mm
Vikt
660 g
SAB
Chaa,264.3
ISBN
9789179995928
5 minuters paus (kartonnage)

5 minuters paus

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2011-01-01
217
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi är uppkopplade, tillgängliga och effektiva. Vår vardag är ett myller av intryck. Oftast hinner vi det vi måste, men hinner vi njuta av livet, stunden och allvaret?

I 5 minuters paus får vi flytta fokus från vår egen ansträngning och se på Honom som bär allt. Kanske är hemligheten att varje dag besinna att Gud är ständigt närvarande i nuet - även då vi inte är det. Här finns bibelord, texter och böner för årets alla dagar som gör det möjlig för vem som helst att finna stillheten, sortera bland intrycken och i egen andakt lyssna inåt och uppåt.

Reflektionen är spontan och terapeutiskt verkande i en tid av personlig stress. Tankarna och citaten är fritt anpassade till årets tilldragelser. Kort sagt en reflektionsdagsbok. Boken väcker med sina citat och personliga reflektioner frågor kring många spörsmål som vi nu kringgår eller inte hinner med. Läsaren kan vara vem som helst. Bara sinnet är öppet. Hans Atterström, Jönköpingsposten

Cajsa Tengblad är är friskvårdspedagog och författare. Hon är uppskattad föreläsare inom stresshantering, självbild och egenvärde. www.cajsatengblad.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 5 minuters paus
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 292 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 5 minuters paus. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Föredömlig genom sin bibliska förankring och moderna...
    Inge Svensson, 5 november 2013

    Föredömlig genom sin bibliska förankring och moderna framtoning. Boken utgår inte bara från bibeltexter som en inledning till funderingar utan texten får "tala" till läsaren. Texterna kan förstås av alla åldrar, är enkla men ändå gedigna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cajsa Tengblad