Jesus gick vidare och kyrkan står kvar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2015-03-31
Förlag
Marcus förlag
Dimensioner
190 x 143 x 17 mm
Vikt
291 g
SAB
Cgc
ISBN
9789179996338
Jesus gick vidare och kyrkan står kvar (inbunden)

Jesus gick vidare och kyrkan står kvar

Inbunden Svenska, 2015-03-31
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
För alltför många blir tonårens starka tro diffus och svårhanterlig vid övergången in i vuxenlivet. Vad beror det på och hur kan trenden brytas så att fler växer upp och växer till i sin tro istället för bort?

Carl-Henric Jaktlunds Jesus gick vidare och kyrkan står kvar är en av 2000-talets mest lästa och omdebatterade svenska böcker inom kristenheten. Med en varmt personlig ton och ett stort hjärta för att leda ungdomar och församlingar till ett fördjupat lärjungaskap har Jaktlund berört tusentals. Boken tar utgångspunkt i evangeliernas berättelse om Emmausvandrarna och tecknar en väg framåt där tron överlever, fördjupas och mognar istället för att tappa fart eller tyna bort.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jesus gick vidare och kyrkan står kvar
 2. +
 3. Dela din tro med andra : en introduktion i personlig evangelisation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dela din tro med andra : en introduktion i pers... av Joel Jarbo (inbunden).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carl-Henric Jaktlund

 • Vägen är smal men livet är brett

  Carl-Henric Jaktlund

  Jag har med åren blivit allt tröttare på radikal kristendom. Den står mig upp i halsen, kväver lust och glädje, leder mig och andra bort från Gud istället för till honom. Eller ja, tillåt mig korrigera: Jag har med åren blivit allt tröttare på "ra...

 • Hjärtefrågor : utvalda texter

  Carl-Henric Jaktlund

  I korselden mellan de tvärsäkra, de som har svar på alla frågor, finns alla som tvivlar, som undrar, som känner sig vilse. Den gruppen har en särskilt varm plats i Carl-Henric Jaktlunds hjärta. Under många år har han etablerat sig som en uppskatta...