Märk Gud (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2015-05-06
Upplaga
1
Förlag
Marcus förlag
Översättare
Melinda Hoelstad
Originaltitel
Mærk Gud
Medarbetare
Bäckrud, Daniel (form)
ISBN
9789179996352
Märk Gud (häftad)

Märk Gud

Häftad Svenska, 2015-05-06
233
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Jag vill påstå att alla märker Gud. Även om långtifrån alla vill förknippa det de märker med Gud, skriver Henrik Højlund och berättar om de erfarenheter människor har gjort av Gud genom alla tider. Gud är inte en avlägsen makt eller ett abstrakt begrepp, utan djupt närvarande i varje människas liv. Det handlar om att märka efter!

Med inspiration från ökenfädernas andliga upplevelser på 300-talet, via Luthers och Kierkegaards tankar om Guds nåd och kärlek, och fram till idag berättar Højlund om tillvarons sprickor där också vi har möjlighet att märka Gud. Hur komplicerat livet än ter sig, verkar Gud stå för enkelhet, ständigt närvarande, överallt. Gud kan märkas i såväl själens dunkla natt som i livets lyckligaste ögonblick. Märk Gud är en varm, livsklok och kärnfull bok för alla som vill märka Gud i sitt liv.

Henrik Højlund (f 1960) är kyrkoherde i Løsning-Kornings pastorat, straxt söder om Århus, Danmark. Højlund är också författare, krönikör och ordförande för Evangelisk-Luthersk Netværk inom danska Folkekirken. Märk Gud är en av de mest sålda böckerna om tro och andlighet i Skandinavien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Märk Gud
  2. +
  3. Johannesevangeliet för alla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Johannesevangeliet för alla av Tom Wright (inbunden).

Köp båda 2 för 462 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Märk Gud