Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2017-09-12
Förlag
Marcus förlag
Medarbetare
Svärdsmyr, Peter (foto)
Dimensioner
155 x 130 x 25 mm
Vikt
426 g
ISBN
9789179996659
Allt det vi delar

Allt det vi delar

(1 röst)
Spiral Svenska, 2017-09-12
243
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Bordskalendern med omtankar för varje dag!

Instagram-fenomenet Peter Svärdsmyr har skapat 366 finurliga, fina och träffande illustrationer för insidan. Allt det vi delar berättar i text och bild att du aldrig är ensam, att det inte är kört och att det är helt okej att gå ut i skogen och skrika av sig ibland.

"Som människor delar vi mycket, mer än vi anar vid första ögonkastet. Vår kropp berättar att vi i grunden är lika varandra: alla har öron, ögon, ben och armar. Jag tror att kroppen också speglar det vi alla har inombords. Någon vill kalla det för själen, en annan säger hjärtat eller kanske anden. Jag brukar säga insidan.

Allt i denna kalender kommer ur tanken att vi delar mycket - på insidan. Jag har skrivit och samlat texter till tröst, uppmuntran, utmaning och eftertanke. Ibland flera rader, vissa dagar bara ett enda ord att begrunda och stanna upp inför. Min önskan är att innehållet ska bli en daglig påminnelse om att du är del i en större berättelse och att vi är många som delar, har delat eller kommer att dela, det du eller jag står i just nu. Du är inte ensam!" - Ur förordet

Peter Svärdsmyr bor i Ödeshög och är tvåbarnspappa, musikkommunikatör och pedagog.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Allt det vi delar
  2. +
  3. Scener ur hjärtat (utökad pocket)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Scener ur hjärtat (utökad pocket) av Greta Thunberg, Svante Thunberg, Malena Ernman, Beata Ernman (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Peter Svärdsmyr

  • Att bli till

    Peter Svärdsmyr

    Finns det en längtan som alla människor runt om i världen delar? En längtan som går på djupet, under alla religiösa föreställningar och teologiska formuleringar? Vad har i så fall denna längtan med den kristna kyrkans uppdrag att göra? Att bli til...

Bloggat om Allt det vi delar