Kärlekens fem språk (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
4
Förlag
Marcus förlag
Översättare
Anne Holmdahl
Originaltitel
The five love languages
Medarbetare
Lundbäck, Caroline (form)
Dimensioner
220 x 145 x 20 mm
Vikt
300 g
SAB
Dodf
ISBN
9789179996864
Kärlekens fem språk (kartonnage)

Kärlekens fem språk

Kartonnage Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Ni älskar varandra och vill visa det. Men talar ni samma språk? God kommunikation är grunden för alla mänskliga relationer. Hur kommunicerar jag kärlek till den jag älskar? Och förstår jag det sätt som min partner uttrycker sin kärlek till mig?Kanske menar vi samma sak men ger uttryck för kärleken på olika sätt. I Kärlekens fem språk använder Gary Chapman en modell i fem delar - ord som bekräftar, tid tillsammans, gåvor, tjänster och fysisk beröring - för att visa att liksom människor är olika, är också sätten att kommunicera kärlek till varandra olika. Kärlekens fem språk är en hjälp till att bättre förstå varandras sätt att visa kärlek.

Kärlekens fem språk har hittills sålts i över 25.000 exemplar. Boken används också för utbildning, som samtalsunderlag och i äktenskapskurser. Den finns nu i en nyöversatt, reviderad utgåva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gary Chapman

Övrig information

Ni älskar varandra och vill visa det.
Men talar ni samma språk?

God kommunikation är grunden för alla mänskliga relationer. Hur kommunicerar jag kärlek till den jag älskar? Och förstår jag det sätt som min partner uttrycker sin kärlek till mig?

Kanske menar vi samma sak men ger uttryck för kärleken på olika sätt. I Kärlekens fem språk använder Gary Chapman en modell i fem delar ord som bekräftar, tid tillsammans, gåvor, tjänster och fysisk beröring för att visa att liksom människor är olika, är också sätten att kommunicera kärlek till varandra olika. Kärlekens fem språk är en hjälp till att bättre förstå varandras sätt att visa kärlek.

Kärlekens fem språk har hittills sålts i över 25.000 exemplar. Boken används också för utbildning, som samtalsunderlag och i äktenskapskurser.
Den finns nu i en nyöversatt, reviderad utgåva.

I översättning av Anne Holmdahl.