Jag tvivlar på ditt ord (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
William Johnson (del 1)
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180000161
Jag tvivlar på ditt ord (e-bok)

Jag tvivlar på ditt ord (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En ljummen sommarnatt hittas en kvinna brutalt mördad på en badplats i utkanten av den idylliska småstaden Vimmerby.

Polisinspektör William Johnson, som nyligen flyttat tillbaka till sin hemstad tillsammans med flickvännen Josephine, får i uppdrag att för första gången leda en egen polisutredning. Till en början riktas all uppmärksamhet mot kvinnans make, men misstankar uppstår snart om att det även funnits en annan man med i bilden.

Samtidigt försöker Josephine vänja sig vid tanken på att hon snart ska bli förälder, något som får henne att börja gräva i sin egen mammas förflutna.

"Jag tvivlar på ditt ord" är en spänningsroman som kombinerar en dramatisk mordhistoria med huvudpersonernas personliga problem. Författaren, Michaela Winglycke är själv uppvuxen utanför Vimmerby, där berättelsen utspelar sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michaela Winglycke

  • Allt som är rätt och rent

    Michaela Winglycke

    Det är julafton i Vimmerby och tre familjer firar helgen tillsammans. Utåt sett verkar de ha allt: kärlek, vänskap, vackra hem och mycket pengar. Men under ytan döljer sig en mängd hemligheter. Sent på natten hittas en av männen brutalt mördad och...

  • Låta rätt gå före nåd

    Michaela Winglycke

    Det är maj och i Vimmerby ska den årliga studentbalen äga rum. Massor med människor har samlats i Källängsparken innan den stundande kortegen drar genom stan, solen skiner från en klarblå himmel och stämningen är på topp. Då smäller plötsligt ett ...