Flickan som aldrig dög ? en författares självbild (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (157.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2020-12-10
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180000550
Flickan som aldrig dög ? en författares självbild (ljudbok)

Flickan som aldrig dög ? en författares självbild Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-10

Styckköp

128

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Utåt sett levde Lotta ett perfekt liv. Hon hade en fin utbildning, skaffade jobb utomlands, bildade familj och blev en uppskattad författare. Men vad ingen såg var det som fanns bakom den lyckliga fasaden. Det kaos och den förtvivlan som rådde inom henne.

Inte förrän Lotta kommer i kontakt med en terapeut som gör henne uppmärksam på det som hänt under barndomen, lossnar allt för henne. Som barn gick hon igenom flera traumatiska händelser som gav ärr för livet. Hon fick aldrig sina föräldrars bekräftelse och upplevde inte någon trygghet. Trots att hon ständigt försökte vara till lags kände hon aldrig att hon dög. Allt det här drog in henne i en spiral av ångest, destruktivt beteende och skamkänslor. Tills hon en dag bestämde sig för att det fick vara nog.

Lotta Lundh har tidigare gett ut flera hyllade deckare och barnböcker. I "Flickan som aldrig dög: en författares självbild" berättar hon öppenhjärtigt för första gången om de svåra barndomsupplevelser som präglat hennes liv. Det är en stark och självutlämnande bok som berör.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lotta Lundh