Sektion M : Ur askan i elden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (161.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Sektion M (del 4)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2020-12-08
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180001045
Sektion M : Ur askan i elden (ljudbok)

Sektion M : Ur askan i elden Ljudbok

(83 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-12-08

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vissa människor förtjänar att straffas, andra förtjänar att dö.

Nora Feller har genomskådat det mörka spelet bakom Sektion M och vill aldrig mer ha med dem att göra. Istället har hon börjat en ny polistjänst på enheten för grova brott i Halmstad.

Det som först ser ut som ett enkelt spaningsjobb mot en narkotikakurir visar sig vara början på en chockerande härva av förnedring och bestialiskt beteende. Utredningen tar fart på allvar när en villa i det fashionabla området Frösakull exploderar. Samtidigt får Nora en känsla av att vara under uppsikt, som att någon förföljer henne.

"Sektion M - Ur askan i elden" är den fjärde och helt fristående delen i serien om Nora Feller och Sektion M. Christina Larsson är även författaren bakom böckerna om kriminalkommissarie Ingrid Bergman och har under sitt författarskap sålt hundratusentals exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sektion M : Ur askan i elden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nja ...
    Peter Westin, 30 januari 2022

    Intrigen kring Sektion M och huvudpersonen börjar bli lite tunn. Dessutom känns det som boken saknar ett kapitel för att inte kännas rumphuggen, slutar abrupt utan avslut i någon form ...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson