Karkkia ja kepposia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (233.8 MB)
Språk
Finska
Serie
Juhlien taikaa (del 4)
Inläsare
Riina Tikkanen
Utgivningsdatum
2021-10-18
Förlag
Word Audio Publishing
Översättare
Sofia Olsson
ISBN
9789180001861

Karkkia ja kepposia Ljudbok

av Mia Ahl
Ljudbok,  Finska, 2021-10-18
149
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Vuoden jännittävin juhlapyhä on käsillä...

Göteborgilaiset ystävykset Jenny, Sofia ja Jessika tapaavat yhä harvemmin suosikkiravintolassaan Dorsiassa. Ehkä syynä on se, että Sofia tuskin edes mahtuisi pöydän ääreen odottaessaan kaksosia ja teini-ikään tullut Chloe vie loputkin hänen energiastaan.

Jenny puolestaan on poltellut rauhanpiippua Magnuksen kanssa, mutta rauha osoittautuu hauraaksi. Jennyn äiti umpirakastuu Bjarneen ja kun tämä alkaa tuputella Jennylle terveystuotteita, jotka tuntuvat pikemminkin olevan terveydelle vaarallisia, Jennystä alkaa tuntua, että hänellä on kaksi miespuolista tyhjäntoimittajaa vaivoinaan.

Jessika ja hänen jalokivikauppiaansa Claes sen sijaan näyttävät olevan matkalla auringonlaskuun yhdessä. Mutta sitten käärme luikertelee heidän paratiisiinsa epäillyn varkauden muodossa. Ja pian jotain yhtä pelottavaa kuin kaksossynnytys, lipevät myyntityypit ja jalokivivarkaudet on lähestymässä - nimittäin Halloween!

Karkkia ja kepposia on jo neljäs osa göteborgilaisystävyksistä Jennystä, Sofiasta ja Jessikasta kertovassa hyvän mielen sarjassa. Kaikki sarjan osat sijoittuvat johonkin juhlapyhään.

Mia Ahl on salanimi, jonka takana on Tukholmassa syntynyt kirjailija Maria Gustavsdotter. Mia Ahl -nimellä hän kirjoittaa viisaita ja hurmaavia hyvän mielen tarinoita - sellaisia joiden äärellä pulppuavat niin kyyneleet kuin nauru.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mia Ahl