Minnesskymning (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-07-19
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180001892
Minnesskymning (e-bok)

Minnesskymning E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-07-19

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När en ung thailändsk bärplockerska hittas död i skogen vid Siljan faller misstankarna snart på den enstörige pensionären Evert Johansson. Mannen vägrar dock att säga något och när han döms till livstids fängelse hamnar bygden i chock. Visserligen har Evert alltid setts som en udda figur, men var han verkligen kapabel till att mörda? Och varför vägrar han att tala?

Anders Rask, som nyligen flyttat till trakterna där dådet ägde rum, har svårt att släppa det som hänt. Han börjar göra en egen undersökning och upptäcker snart att det finns flera personer som har något att dölja - och som inte vill att sanningen kommer fram. Inom kort står Anders i centrum för händelser som driver honom och hans familj mot en oundviklig brant.

"Minnesskymning" är en klassisk spänningsroman som utspelar sig i det fiktiva samhället Jarlstorp i Dalarna. En plats där konflikter sjuder under ytan i mötet mellan det gamla brukssamhället och den nya ekonomin, där fördomar gror och där kärlek och vänskap ställs på prov.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mattias Kuldkepp