Barnflickan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (329.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nina Haber
Utgivningsdatum
2021-09-14
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180001908

Barnflickan Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-14

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor
Efter ett tragiskt dödsfall har Karin lämnat Sverige för att arbeta som au pair i en familj på den franska landsbygden. Hennes förhoppningar är stora, men ingenting blir som hon tänkt sig. Pojken hon skulle ta hand om påstås vara död och kvinnan i huset påstår att de aldrig har annonserat efter någon barnflicka. Trots det stannar Karin kvar där, men allteftersom tiden går blir hon mer och mer osäker. Om nätterna hör hon hasande steg och musik från den tillbommade översta våningen. Huset ligger ensligt och hon känner ingen, har inga pengar, och ingen svarar när hon ringer hem. Varför har hon egentligen skickats iväg?

"Barnflickan" är Hanna von Corswants lovordade debutroman. En historia om mörka familjehemligheter som döljs i ödsliga korridorer och låsta rum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Von Corswant

  • Bunkern

    Hanna Von Corswant

    Påskhelgen närmar sig och Charlotta längtar efter ett avbrott från livet på banken i staden. Av en kollega får hon ett erbjudande om att åka ut till en gård med en nedlagd minkfarm och jobba några dagar. Lisa och Tomas, som också ska jobba där, är...