De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren) (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (201.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Janna Eriksson, Christina Lindberg
Utgivningsdatum
2021-01-04
Förlag
Word Audio Publishing
ISBN
9789180001915
De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren) (ljudbok)

De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren) (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-01-04

Styckköp

131

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Redan som femåring fick Christina Lindberg sitt första arvode. När hon var elva vann hon sin första talangtävling och två år senare fick hon ett skivkontrakt. Hon har uppträtt med flera av Sveriges största artister och slagit rekord på Svensktoppen tillsammans med Lasse Stefanz och succén "De sista ljuva åren". Men att gå från barnstjärna till countrydrottning var ingen enkel resa. Framgången hade ett högt pris. Bakom alla succéerna hotade de mörka molnen: en ständig rädsla för att hennes bakgrund och de svåra ätstörningarna skulle avslöjas.

I "De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren)", skriven av Vesna Maldaner, berättar Christina om kändislivets fram- och baksidor. Det är en både rolig och rörande biografi över en av landets mest folkkära sångerskor. Christina har själv läst in bokens förord och som en extra bonus finns här även en låt: "Om du bara ger mig lite tid".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vesna Maldaner

  • Från Man till Människa

    Vesna Maldaner, Claes Schmidt

    "Den lille killens godis är slut nu. Han tittar på mig under lugg. Säger inget på en lång, lång stund. Hans mamma har vaknat, slötittar ut genom tågfönstret. Plötsligt pekar denne enmetersmedborgare på mig och frågar med klar och tydlig röst:...